Wat moet ik doen om een ​​goede massage te krijgen?

Als u wilt zorgen dat u een goede massage krijgt en uw tijd en geld niet verspilt, is het belangrijk om de juiste vragen te stellen.

Een paar vragen kunnen het verschil maken tussen bittere teleurstellingen en massagegolven.

Als u doelen voor de behandeling heeft, maak deze dan bekend. Zorg ervoor dat uw massagetherapeut uw doelen kan accommoderen. Als u bijvoorbeeld van een stevigere massage houdt en u een afspraak maakt met iemand die een typische massage een licht Zweeds is, kunt u uzelf teleurstellen.

 

Hoe beter een massagetherapeut een modaliteit krijgt, hoe meer hij deze uit zijn zak met kunstjes haalt. Als een therapeut goed is in therapeutische technieken en diep weefsel, zullen ze je meestal vertellen dat hun massages dieper of steviger zijn. Iemand die typisch lichter werk doet, zal je vertellen dat hun massage meer gericht is op ontspanning, of dat ze misschien zeggen dat ze meer van een Zweedse massage doen die wordt beschreven als lange, ontspannen (en over het algemeen lichtere) slagen.

Een goede tip is om met uw therapeut te praten over hun massage. Je kunt ze vragen ~
Hoe zou je je typische massage beschrijven? Is het een vastere aanraking of een lichtere massage?

Je denkt misschien dat iemand vragen hoe lang ze massagetherapie hebben gedaan een goede maatstaf is voor talent, en dat kan, maar niet altijd. Ik heb heel veel massages gehad van lang beoefende massagetherapeuten die massage en / of moeite misten. Mensen worden uitgebrand met allerlei soorten banen. Massagetherapeuten zijn niet anders. Het wrijven is, je wilt niet op hun tafel belanden als je het kan helpen.

Een massagetherapeut vertelde me eens dat ze weigerde ledematen op te tillen. Ze zei dat het te veel moeite was. Dit was van een vrouw die al meer dan 10 jaar massagetherapie had gedaan. Ernstig? Wie wil er iemand goed geld betalen als ze niet eens de moeite kunnen nemen om je arm op te tillen?

Het is duidelijk dat talent niet alleen gaat over hoe lang een massagetherapeut heeft geoefend, het gaat veel meer over het willen doen wat je doet en houden van wat je doet. Ik heb echt goede massages gehad van pas afgestudeerden met een goede instelling.

Praat met je massagetherapeut over hoe lang ze massagetherapie hebben gedaan, of ze er nog steeds van genieten en waarom. Kijk of je wat vreugde en enthousiasme kunt voelen als ze over hun werk praten.

Een goede massage therapeut zal maken hun bedrijf om niet alleen geven goede massages, maar om te krijgen goede massages.

In eerste instantie kun je je afvragen wat dit ermee te maken heeft en je een goede massage geven, maar het heeft er genoeg mee te maken. Als uw massagetherapeut het zijn of haar werk doet om erachter te komen wie er nog meer echt goed is dan naar buiten te gaan en te ontdekken waarom, is de kans groot dat u een goede massagetherapeut heeft gevonden.

Getalenteerde massagetherapeuten leren hoe ze echt goede massages kunnen geven bij het krijgen van goede massages. Veel van hen.

Vraag uw massagetherapeut of deze regelmatig massages krijgt.

Als u naar een resort, hotel of massagekliniek gaat, kunt u mogelijk niet direct met uw therapeut praten als u de afspraak maakt. Dit is jammer, maar kan niet worden geholpen. Meestal moet de persoon die afspraken vastlegt echter de verschillende modaliteiten kennen waartoe de therapeut is gekwalificeerd, zodat hij weet welke afspraken hij kan inplannen.

Een getalenteerde therapeut zal het een prioriteit maken om regelmatig door te gaan met hun opleiding en nieuwe modaliteiten te leren. Als de therapeut veel modaliteiten kent, kun je er waarschijnlijk van uitgaan dat ze geloven dat jouw ervaring belangrijk genoeg is om tijd en geld te spenderen aan het verkrijgen van vaardigheden en talent om je ervaring te verbeteren.

Wanneer u een afspraak maakt via een planner, vraag hen dan of zij u kunnen vertellen welke modaliteiten uw therapeut biedt of waar hij of zij in wordt opgeleid.

The Higher End Resort Spas have many highly trained therapists. Ordinarily, they have strict minimum requirements for therapists, usually beginning with several years experience and certification in several different modalities. High end Resorts very often encourage their therapists to improve their skills by paying for continuing education and regularly bringing in trainers to teach employees signature and specialty treatments. This makes your chances of getting a better trained massage therapist better than going to the local massage clinic where this kind of training is the exception.

Treating yourself to a massage at a higher end Resort Spa can really be a wonderful experience~ it’s all about being pampered. The facilities are usually nothing short of amazing, and in addition to being able to choose from several different kinds of massages, you can get waxed and scrubbed and wrapped and soaked get just about everything else you can dream of. Everybody should treat themselves to an experience of a Five Star Spa. Splurge.

Als u een van deze spa’s bezoekt, raad ik u aan de dag door te brengen. Complementair aan je behandeling zul je vele luxe activiteiten en voorzieningen vinden – de stoom, de weken, de yogales, de meditatieklas, de biologische snacks en kruidenthee, het zwembad … je drijft gewoon de hele dag rond in je badjas zoals je bent in de hemel. Het enige dat u misschien nodig heeft, is een goed boek om bij het zwembad te genieten. Ik stel voor dat je hiervan profiteert, want je betaalt ervoor.

Om u een idee te geven van de typische prijs voor een behandeling in een high-end spa, bijvoorbeeld in The Boulders Resort and Spa in Carefree, Arizona, is het prijskaartje voor hun signature massagebehandeling van 50 minuten $ 140 plus 20% servicekosten . Dat is $ 168 voor een massage van 50 minuten, inclusief de fooi en het gebruik van de faciliteiten. En dat is de minst dure van alle massages die ze aanbieden.

Als je zoveel betaalt, wil je dat het GEWELDIG is, toch? Rechts. Stel een paar vragen over je therapeut. Vertel hen wat je doelen zijn. Als er een vraag is over de massagetherapeut dat ze het antwoord niet weten, vraag dan of ze kunnen achterhalen en u terugbellen. Of vraag of de massagetherapeut je kan terugbellen.

Een andere manier om een ​​goede massagetherapeut te vinden, is iemand te vinden die in de privépraktijk of in het bedrijfsleven is geweest. Als een onafhankelijke massagetherapeut een klantenkring heeft gebouwd en een privépraktijk heeft, is de kans groot dat er een goede reden is. Een goede massage brengt terugkerende klanten. Meestal kun je een echt goede therapeut in het bedrijfsleven vinden voor minder dan de helft van wat je in een resort betaalt.

Er zijn veel voordelen van een goede massage . De fysieke voordelen zijn verminderde pijn, meer flexibiliteit, verbeterde immuunfunctie, snellere genezing, toename van endorfines, verminderde depressie en angst en verlaagde bloeddruk van zalige ontspanning …

En niets voelt zo hemels of kan je zo gelukkig maken als een heel goede massage …

De juiste vragen stellen kan het verschil betekenen tussen een frustrerende verspilling van tijd en een echt geweldige ervaring.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *