Gezondheid jezelf met voedsel en kruiden om dodelijke slachtoffers of meer ziekte te ontwijken

“Vraag uw arts” gekoppeld aan een miljoen advertenties heeft de VS in slavernij gebracht voor winst $ wanneer het weten dat de waarheid de meeste mensen zou bevrijden van pharma voor een beter leven.

Bijwerkingen Als ‘correct voorgeschreven en toegediend’ bijwerkingen hebben, is medische zorg de belangrijkste oorzaak van ziekte, invaliditeit en overlijden geworden, zoals blijkt uit medische literatuur die door de meeste mensen over het hoofd wordt gezien. Iedereen noemt 106.000 sterfgevallen in ziekenhuizen in JAMA, 4-15-1998. Maar 199.000 stierven buiten het ziekenhuis – Western Journal of Med, juni 2000. Met de hulp van tv-drugsadvertenties stegen het sterftecijfer van 1998 tot 2005 met een factor 2,7, Archives of Internal Med, 10 september 2007. Grote farma is # 1 in winst, sterfgevallen, invaliditeit en ziekten veroorzaakt.

Ten tweede omdat tweederde van de sterfgevallen als gevolg van hartaandoeningen ouder zijn dan 75 jaar en miljoenen in verpleeghuizen een gemiddeld aantal voorschriften krijgen is 9-13 (oude gegevens), het is een wonder dat de helft van hen niet het eerste jaar sterft als de andere helft doet het, maar de arts vraagt ​​natuurlijk niet om een ​​autopsie om de oorzaak van de dood te achterhalen. Hij tekent gewoon de overlijdensakte met hart of kanker.

Het is verbazingwekkend dat pharmakeia het Griekse woord is in Openbaring 18:23 dat de naties misleidt. De verzen 2-4 roepen mensen op om uit Babylon te komen (verwarde systemen van de wereld – niet alleen medisch, maar onderwijs, overheid en religie) en hebben geen deel aan haar zonde $, die je niet van haar plagen ontvangt. Denk erover na!

Hypering van hartziekten als doodsoorzaak helpt om $ $ te rechtvaardigen voor medicijnen om hoge cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes te behandelen, wanneer miljoenen mensen beter af zouden zijn om de talloze bijwerkingen te voorkomen door beter te leven op een plantaardig dieet en oefenen.

De beste artsen (een woord afgeleid van physis, wat de natuur betekent) promoten een plantaardig dieet om de meeste ziekten om te keren, waaronder auto-immuunziekten, kanker, diabetes, hartaandoeningen. Waarom een ​​medicijn riskeren dat onvermijdelijk giftig wordt voor het lichaam?

Dit geldt met name voor geneesmiddelen tegen kanker. Meer mensen sterven voor chemo dan sterven aan de kanker.

Medische “praktijk” is een overtreding van de eed die is afgelegd bij het afstuderen om geen schade te berokkenen. Het is niet mogelijk om medicijnen voor te schrijven zonder schade aan te richten. De Physician’s Desk Reference heeft 3500 pag. Van bijwerkingen, geneesmiddelinteracties, zwangerschapwaarschuwingen, carcinogenese, enz.

De beste artsen zijn te vinden op YouTube door een voorwaarde te typen die je hebt en te zoeken naar alternatieve of natuurlijke remedies. Sommige van de beste omvatten Drs. Amen, Neal Barnard, Colin Campbell (China Study & cancer), Esselstyn, Fuhrman, Greger.

Last but not least, wordt een aantal verbazingwekkende informatie aangeboden door Barbara O’Neall, een verpleegster in Australië. In een 2 uur durend discours met een kwart miljoen views over nuttiger remedies dan ik in alle medische trainingen heb geleerd. Ondanks dat ik board-gecertificeerd ben in de interne geneeskunde. Je kunt haar zien

Haar inleiding citeert een boek dat uitstekend is voor gezondheid en voeding, zie hieronder.

Meestal worden massages gedaan terwijl je op een tafel ligt, maar ze kunnen worden aangepast aan je eigen situatie, en ze worden meestal gedaan met olie, maar ze hoeven niet zo te worden gedaan. Je zou een reactie kunnen hebben op de geurende oliën die de therapeut gebruikt, dus misschien wil je de therapeut vragen om een ​​ongeparfumeerde lotion te gebruiken in plaats van de olie, vooral voor de gebieden met een ontsteking. Nog iets, de meeste massages worden gedaan zonder kleding, maar als je je niet comfortabel voelt om je kleren uit te doen, zal de beoefenaar de kamer verlaten terwijl je je uitkleed en jezelf op tafel krijgt, die bedekt zal zijn met een schone lei. Je moet te allen tijde bedekt zijn om jezelf warm en comfortabel te houden met het gebied waar wordt gewerkt aan het enige dat wordt blootgelegd.

Je kunt jezelf een massage geven, maar het is niet zo ontspannend. Er zijn zelfmassagetechnieken die je pijn en spanning kunnen helpen verlichten, maar het is lang niet zo ontspannend als de traditionele massage. Je handen, armen, benen en voeten zijn goede, gemakkelijk bereikbare plaatsen die baat kunnen hebben bij zelfmassage. Maar vergeet niet om die ontstoken gewrichten te vermijden, je therapeut kan je enkele technieken laten zien die uniek zijn voor jouw situatie. Hier is een lijst met slechts enkele meer algemene suggesties voor zelfmassage:

Plaats een hand op een gewricht in je been en gebruik je andere hand om de hand op je been te drukken. Deze strategie gebruikt de handwarmte om het gewricht te penetreren.

Kneed een plekje voor een korte tijd, vaak is 15 tot 20 seconden voldoende. Grijp het spiergebied tussen je handpalm of duim en je vingers. Til het een beetje op en knijp het uit alsof je deeg kneedt. Werk in de spier met langzame, regelmatige bewegingen van de squeeze-and-release.

Bemachtig je hand boven een gespannen spier. Glijden uw hand stevig in de lengte van de spier in langzame herhaalde bewegingen. Pas verschillende hoeveelheden druk toe om te vinden wat het beste voelt.

Het volgende is om ongemakkelijke posities te vermijden. Als je artritis in de nek hebt, wil je niet naar beneden gericht zijn, maar in plaats daarvan wil je met je gezicht naar boven of op je zij gaan liggen met een kussen onder je hoofd. Nu, als je problemen hebt om op tafel te klimmen, kan de therapeut de tafel laten zakken of een krukje geven om je te helpen omhoog te klimmen. Er zijn zelfs enkele massagetherapeuten die bij u thuis komen om de massage aan te passen aan uw eigen speciale situatie.

Speciale overwegingen voor artrose (OA) of reumatoïde artritis (RA).

Als u artrose (OA) heeft, zorg er dan voor dat de massagetherapeut direct contact vermijdt op de pijnpunten, de aangedane gewrichten, zelf. Het gebruik van zachte en brede druk op de spieren rond de gewrichten kan verlichting brengen. Voor mensen met reumatoïde artritis moeten ze alle directe druk op de gebieden van pijn of ontsteking vermijden. Er is een techniek die langzamere bewegingen gebruikt die verlichting kunnen brengen in de gebieden van de spanning rondom de getroffen gebieden.

Ook kan het eenvoudig vasthouden van een gebied terwijl de warmte van de handen van de therapeut de weefsels binnendringt, zeer rustgevend zijn en kan het zachte bewegen van uw arm de lokale circulatie van bloed en lymfe bevorderen en een grotere mobiliteit bevorderen.

Wanneer moet je je afspraak met de massagetherapeut annuleren? Als je een opflakkering hebt, is het waarschijnlijk een goed idee om een ​​massage te vermijden. Wanneer je weet hoe je reageert om aan te raken, krijg je een beter idee wanneer het de juiste of de verkeerde tijd is om een ​​bericht te ontvangen.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *